Nyheter

Posten skal sette ut 3000 pakkebokser i løpet av 2021, forteller konsernsjef Tone Wille.

Swipbox skal levere 3000 pakkebokser til Posten

Posten har valgt danske Swipbox som leverandør av pakkebokser. I løpet av neste år skal Posten sette ut pakkebokser på tusen steder over hele Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Swipbox ble valgt fordi deres løsning svarte best på de behovene vi har. Deres pakkebokser er av høy kvalitet, batteridrevet og brukervennlige. Pakkeboksene vil stå sentralt i vårt arbeid med å gjøre det enkelt for våre kunder å hente pakker som bestilles på nett. De kan stå utendørs og trenger ikke strøm eller internettilkobling. De leveres i moduler som gjør det enkelt å skalere kapasiteten etter lokale behov, sier konsernsjef Tone Wille i Posten i en pressemelding.

Pakkeboksene skal stå på steder hvor det ferdes mye mennesker som boligområder, trafikknutepunkter, kjøpesentre og studentbyer. Her kan kundene hente ut pakker ved hjelp av smarttelefon og bluetooth. I første omgang skal Posten utplassere 3000 pakkebokser på tusen steder i Norge, men avtalen med Swipbox gir mulighet til å anskaffe flere.

– Vi er stolte over at Posten Norge har valgt Swipbox. Vi ser fram til å rulle ut våre pakkebokser over hele Norge, sier administrerende direktør Jens Rom i Swipbox.

Powered by Labrador CMS