Nyheter

Illustrasjonsfoto av Kakaobønner: Aris Oikonomou, AFP

– Viktigere enn noensinne å satse på bærekraft

Mondelēz International har publisert bærekraftsrapporten «Snacking Made Right 2019». I rapporten peker selskapet på at Covid-19-pandemien har gjort det viktigere enn noensinne å satse på en bærekraftig forretningsdrift.

Publisert Sist oppdatert

– Når vi sammen håndterer den globale påvirkningen av Covid-19, er det nå viktigere enn noensinne for bedrifter å gjøre det som er rett og drive bærekraftig forretningsvekst, sier Dirk Van de Put, styreleder og adm.dir for Mondelēz International i en pressemelding.

Rapporten viser at Mondelēz International har gjort framskritt knyttet til bærekraftige råvarer, redusert miljøpåvirkning og økt innovasjon innenfor emballasje. Blant annet er 63 prosent av selskapets kakaovolum til sjokolade fra signaturprogrammet for bærekraftig kakaoproduksjon, Cocoa Life, 100 prosent av palmeoljen selskapet bruker er kjøpt inn gjennom Roundtable on Sustainable Palm Oil og de har redusert CO2-utslippet fra produksjonen med 15 prosent.

– Vi vet at forbrukerne i aller høyeste grad er bevisste på hvilken påvirkning deres valg har på verden og hva bedriftene bak disse produktene står for, sier Christine Montenegro McGrath i Mondelēz International.

Powered by Labrador CMS