Nyheter

Ferskvaresjef Jørn Edvard Thalberg satser for at Coop Mega Linderud skal bli kjedens beste fiskebutikk.

Vil bli Coop Megas beste fiskebutikk

Coop Mega Linderud har satt seg store mål: De ønsker å bli kjedens beste fiskebutikk – og det er de på god vei til å bli, skal vi tro ferskvaresjefen.

Publisert Sist oppdatert

– Dette har jeg hatt som mål siden jeg startet her i januar i fjor. Jeg er en sånn person som tenker at om man skal gå inn for noe, går man inn for å satse høyt. Får man det ikke til, så har man prøvd, sier ferskvaresjef Jørn Edvard Thalberg, som kom på 3. plass i NM i Sjømathandel.

Ferskvaresjefen forteller at veien mot målet har gått bra hittil, og at de ser en enorm økning i salget fra dag til dag i forhold til i fjor.

– Når det gjelder fisk og skalldyr, har vi en andel på rundt 6,5 prosent, men målet er 7,5 til 8 prosent i fiskeandel. Vi har hatt enkelte uker der andelen har vært på 9 til 9,5 prosent, og det er helt rått. Da går det mye fisk.

Forrige tirsdag fikk Coop Mega Linderud inn ett tonn med havabbor og Dorade.

Fra 1. januar til og med førstre uke i august hadde butikkpakket fisk en andel på 1,6 prosent i Coop Mega generelt. Coop Mega Linderud hadde en vesentlig høyere andel, med 2,9 prosent.

– Vi har noen sterke konkurrenter på Vestlandet som selger enorme mengder med reker. Disse butikkene kommer vi aldri til å slå. Vi har også noen store Coop Mega-butikker i Stavanger som selger mye skalldyr. Disse blir også vanskelig å slå, men hvis vi tenker på segmentet fisk, har vi et kjempepotensial til å klare å bli størst, sier Thalberg.

Les mer i ukens utgave av Dagligvarehandelen!

Powered by Labrador CMS