Annonse
Koronakrisen

Vil trygge drift og ansatte

Torks «Trygg på jobb»-informasjonspakke er en nettbasert ressurs som skal inneholde den mest oppdaterte informasjonen og hygieneanbefalingene for selskaper. Den skal hjelpe butikker og apoteker med å sikre at retningslinjer for rengjøring og sikkerhetsprosedyrer for ansatte samsvarer med anbefalinger fra autoriteter innenfor folkehelse, som for eksempel Verdens helseorganisasjon.

Informasjonspakken skal butikk- og apotekledere verktøy og ressurser for å sikre at butikkene og apotekene deres fortsetter å være trygge og hygieniske for essensielle arbeidere og kunder gjennom pandemien og tiden etter.

– Dagligvare- og apotekansatte jobber døgnet rundt for å sikre at hyllene er fylt med de essensielle varene som trengs i disse usikre tidene. Tork utviklet «Trygg på jobb»-informasjonspakken for butikker og apoteker for å sikre at deres essensielle arbeidere har de nødvendige ressursene for å fortsette med og ytterligere styrke håndhygienen og prosedyrene for å rengjøre overflater, slik at de kan fortsette å bidra for lokalmiljøet på en trygg måte, sier Anna Königson Koopmans, markedssjef for dagligvare/apotek i Essity Professional Hygiene, i en pressemelding.

– Butikk- og apotekledere skal føle seg sikre på disse anbefalingene vil hjelpe dem med å fortsette å holde lokalene sine trygge og hygieniske, som også skal føles bra for de ansatte og for lokalmiljøet, legger hun til.

Anbefalingene fra «Trygg på jobb: Covid-19 informasjonspakke for dagligvare og apotek» inkluderer:

  • Prosedyre for korrekt håndhygiene for butikk- og apotekarbeidere, inkludert metoder for å sikre at den overholdes
  • Tips og triks for personlig hygiene for butikkarbeidere, apotekarbeidere og kundene deres
  • Forbedret prosedyre for rengjøring av overflater for å sørge for at butikker og apoteker holder seg hygieniske og forblir åpne
  • Anbefalinger for plassering av dispenser for å fortsette å sikre god håndhygiene blant butikkarbeidere, apotekarbeidere og kundene deres gjennom hele lokalet

«Trygg på jobb: Covid-19 informasjonspakke for dagligvare og apotek» kan lastes ned her: tork.no/torkcampaigns/corona-virus.

Annonse
Annonse