Annonse
Tine-stafetten 2020 er avlyst. Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix    

Virusfrykt stanser Tine-stafetten

Tine-stafetten skulle gått av stabelen 12. mai, men det er nå besluttet at dette avlyses. Sponsorsjef i Tine Ann-Kristin Syversen, forteller at avgjørelsen satt langt inne, men at det er det riktige. 

– Tine-stafetten arrangeres i skoletiden og vi hadde gledet oss til all idrettsgleden og samholdet som skulle skje på over 300 arrangementer over hele landet. På Bislett stadion skulle det vært samlet over 5000 glade og spente barn. Arrangementene kan dessverre ikke bli gjennomført i år slik situasjonen er og det er derfor riktig å avlyse. Nå er det tid for å ta vare på hverandre i situasjonen vi er i og jobbe for et fantastisk arrangement i 2021, sier Syversen i en pressemelding.
Sponsorsjef i Tine, Ann-Kristin Syversen.

For Tine Fotballskole ser det litt lysere ut. Fotballskole-arrangørene oppfordres til å finne alternative datoer fra august. Hver sommer gjennomføres det 450 Tine Fotballskoler og totalt 70.000 barn deltar. Vanligvis blir fotballskolene gjennomført i en tidsperiode fra mai til oktober der de fleste klubbene arrangerer i juni.

– Vi har i samråd med Norges Fotballforbund avlyst Fotballskolene som skulle arrangeres i mai. Videre oppfordrer vi nå alle arrangører å flytte Tine Fotballskole som skulle vært i juni og juli til august eller utover høsten, foreller Syversen.

Norges Fotballforbund og Tine gjør forløpende risikovurderinger knyttet til gjennomføring av årets Fotballskoler og vil løpende oppdatere med ny informasjon.

Annonse
Annonse