Annonse

Christian Hoel til Rema 1000

Hoel kommer fra jobben som kjededirektør for Extra i Coop, og har tidligere hatt tilsvarende og ledende roller i blant annet Ica Norge/Rime og Nortura.

– Hvorfor gjør du dette nå?

– Nå har jeg blødd for drakta i seks år, og sammen med alle de flotte folkene i Extra skapt vanvittige resultater. Samtidig er Rema 1000 en av norgeshistoriens største suksesser, og nå nå følte jeg timingen var riktig for å gå videre, sier Christian Hoel til Dagligvarehandelen. 

– Christian er en ener i norsk dagligvarebransje og et perfekt tilskudd til Rema 1000-kulturen. Han er en positiv og offensiv leder med imponerende resultater. Få andre i bransjen kan vise til så positiv utvikling, så mye vekst og samtidig så mye engasjement blant folk. Jeg ser frem til å få Christian om bord til å lede Norges beste dagligvarekjede, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i Reitan Retail og styreleder i Rema 1000, i en pressemelding.

Hoel sier han ser frem til å lede norges største dagligvarekjede.

– Jeg har stor ydmykhet, respekt og takknemmlighet for at jeg har fått denne muligheten som jeg ikke kunne si nei til. Samtidig vil jeg takke mine gode kollegaer i Coop. På vegne av alle ansatte i hele Extra-kjeden spesielt og i Coops verdikjede generelt, er jeg vanvittig stolt av den fantastiske reisen vi har hatt sammen de siste seks årene, sier Hoel i samme pressemelding

Han trer ut av sin stilling som kjededirektør i Extra med umiddelbar virkning.

– Det er lenge til 1. januar 2024. Hva skal du gjøre i mellomtiden?

– Jeg skal studere ledelse gjennom AFF Solstrand-programmet, og det kommer til å kreve mye tid. Ellers regner jeg med at det blir litt mer tid til skigåing og gressklipping, sier Hoel til Dagligvarehandelen.

Tom Kristiansen, som i dag leder Rema 1000 i Norge, vil fortsette som administrerende direktør frem til Hoel tar over stillingen 1. januar 2024.

– Tom er den stødigste lederen i Reitan-systemet gjennom alle tider og jeg har stor tro på retningen som er satt for Rema 1000 Norge. Tom fortsetter ufortrødent med tydelige og offensive planer for høsten og neste år, slik at vi skal stå enda sterkere i konkurransen og bevise for alle at det er 1000 grunner til å velge Rema 1000, sier Reitan.

Annonse
Annonse