Nyheter

Coca-Cola beskrevet med musikk og dans

I en ny kampanje tolkes smaken av Coca-Cola gjennom musikk og dans, til et lydspor av Tyler, the Creator. Birgit Skarstein er valgt ut til å invitere nordmenn med på kampanjedansen her i Norge. Se kampanjefilmen her!

Publisert Sist oppdatert

Smaken av Coca-Cola er en av verdens mest kjente. Gjennom mange generasjoner har folk verden over delt opplevelsen av å drikke en kald flaske eller boks av den ikoniske merkevaren. En ny undersøkelse viser imidlertid at 70 prosent av nordmenn synes det er vanskelig å beskrive følelsen det gir å drikke Coca-Cola med ord.

Med sin nye kampanje fokuserer Coca-Cola på hva «the Coke experience» handler om og hvordan opplevelsen kan uttrykkes nonverbalt. Tonje Haugen, Senior Brand Manager i Coca-Cola i Norge, mener dette er riktig kampanje til riktig tid.

– Dette er en glad, positiv kampanje som passer godt til årstiden vi nå beveger oss inn i. Det er spennende å se hvordan den tolkes gjennom musikk og dans, og ikke minst at alle kan være med på denne dansen, sier Tonje Haugen, som er spent på hvilket danseengasjement kampanjen etter hvert vil vekke blant våryre nordmenn, sier hun i en pressemelding.

Kampanjefilmen tar utgangspunkt i den første slurken av en kald Coca-Cola, og uttrykkene som fort brukes for å uttrykke den – «Ahhhh! Oooh! Yeah!”. Rapperen og produsenten Tyler, the Creator har nemlig laget et eksklusivt lydspor, der han tolker og gir liv til følelsen av en kald Coca-Cola.

– Jeg setter stor pris på muligheten til å få jobbe med Coca-Cola på denne kampanjen. Og resultatet ble fantastisk, sier Tyler selv.

Her hjemme er Birgit Skarstein blant dem Coca-Cola har valgt som ansikt for kampanjen. Oppgaven løser hun på en måte hun har blitt kjent for den siste tiden – ved å danse. I den nye kampanjen vil nemlig Coca-Cola gi sine fans nye, fysiske måter å beskrive opplevelsen av en Coca-Cola gjennom dans.

Lydsporet til Tyler, the Creator er utgangspunktet for «The Coca-Cola Kick-Shuffle», en dans som er laget for å uttrykke følelsen av å drikke en Coca-Cola. Det gjør den gjennom spesielle og morsomme «moves» som alle kan prøve seg på, og tolke slik man selv føler for. Birgit vil, sammen med andre norske profiler, legge ut sine tolkninger av dansen i sosiale medier, og oppfordre folk til å prøve selv.

– Jeg har aldri tidligere gjort samarbeid som dette, men syntes dette virket som en veldig gøy kampanje å være med på. Gleden av musikk og dans kan være ekstra berikende i disse tider, og det å oppfordre alle til å bevege seg med morsomme moves til en fengende låt er noe jeg veldig gjerne ønsker å bidra til, sier Birgit Skarstein selv.

Den nye kampanjen blir synlig blant annet som film på TV og i digitale flater, og i sosiale medier. Kampanjefilmen er laget av Wieden+Kennedy London, og regissert av Los Perez i Caviar Films, og altså med originalt lydspor av Tyler, The Creator.

Powered by Labrador CMS