Nyheter

Adm. Direktør Jan Paul Bjørkøy i Kiwi, Cristobal Martinez og redaktør Ole-Martin Bjørklid i Hjemmet.

Cristobal er Norges hyggeligste kassamann

Cristobal Suero Martinez på Kiwi Lierbyen i Viken er Norges hyggeligste kassamann.

Publisert Sist oppdatert

Administrerende direktør Jan Paul Bjørkøy og flere andre fra Kiwi-ledelsen var til stede fredag da Hjemmets redaktør Ole Martin Bjørklid, markedssjef Lise Bullen og innholdsansvarlig Cathrine Barland Jensen stod klare med en gavesjekk og en handlevogn full av gaver til vinneren.

Cristobal gikk ned i knestående og gråt gledestårer da han forstod hva som skjedde. Plutselig gikk det opp for han hva butikksjef Frode Sæle hadde holdt skjult for han.

Mange tusen kassadamer og kassamenn i Norge ble nominert i Hjemmets kåring, «Norges hyggeligste kassadame eller kassamann», og av dem gikk 16 til finalen. Alltid blide Cristobal, som flyttet fra Den dominikanske republikk for mange år siden og har jobbet som kassamann på Kiwi i 11 år, fikk dobbelt så mange stemmer som den som ble nummer to.

– Jeg har verdens beste jobb, sier Cristobal i en pressemelding, som elsker alle de ulike oppgavene som følger med jobben.

«Alle skulle ha hatt en Cristobal!», sier butikksjef Frode Sæle. Da hans ene låseansvarlige kom til finalerunden, lagde Kiwi sentral en video, der både Cristobal, butikksjefen og kundene kom til orde. Filmen har gått sin seiersgang og er sett av nærmere 90.000 mennesker. Sannsynligvis har den gjort sitt til at han fikk dobbelt så mange stemmer som den som ble nummer to.

– Den viser han akkurat som han er; som en livsbejaende ansatt. Han er et forbilde på mange måter, mener sjefen hans.

Kollegene til Cristobal beskriver han som fantastisk – en gledesspreder.

Cristobal er den tredje mannen i rekken som går til topps i ukebladet Hjemmets kåring, som hvert år engasjerer tusenvis av dagligvarekunder rundt om i landet.

Powered by Labrador CMS