Annonse
Ett år etter at konseptet «Fisketirsdag» ble lansert, viser Menys oppsummering at 30 prosent rabatt på all fersk fisk hver tirsdag har bidratt til 500.000 nye fiskemåltider i 2020, mot 2019. Foto: Erik Ruud, Meny
Meny

Èn million flere sjømatmåltider i 2020

– Svært gledelig for folkehelsa og matopplevelsen, sier ansvarlig for fisk og sjømat Lars Gerhardsen i Meny i en pressemelding.

Ett år etter at konseptet «Fisketirsdag» ble lansert, viser Gerhardsens oppsummering at 30 prosent rabatt på all fersk fisk hver tirsdag har bidratt til 500.000 nye fiskemåltider i 2020, mot 2019. I tillegg har konseptene «Skalldyrhelg» og «Ukens middag» - hvor sistnevnte hver uke består av en ny fisk- eller sjømatrett - bidratt til 500.000 nye sjømatmåltider.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse