Nyheter

Deler av de dramatiske hendelsene onsdag kveld skjedde inne på denne Coop Extra-butikken. Torsdag er den sperret av, og det vil den fortsette å være inntil videre, opplyser Coop Norge til NTB. Foto: Terje Pedersen, NTB

Extra Kongsberg gjenåpnet

Butikklokalet til Extra Kongsberg er holdt stengt av politiet etter den tragiske hendelsen i byen onsdag kveld. Nå er sperringen opphevet, og klokken syv i morges åpnet butikken dørene igjen.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding heter det at Coop Vestfold og Telemark SA sitt hovedfokus siden hendelsen i Kongsberg har vært å ivareta sine ansatte.

Driftsledelsen i Coop Vestfold og Telemark var kort tid etter meldingen om en alvorlig hendelse på stedet for å bistå de ansatte. Det ble raskt avklart at ingen av de butikkansatte kom fysisk til skade.

De ansatte ved butikken som var til stede under hendelsen opptrådte snarrådig og svært klokt i situasjonen.

I etterkant av hendelsen har de ansatte også fått tett oppfølging fra eksternt krisepersonell. Fagkyndig bistand vil være tilgjengelig for ansatte så lenge det er behov for det.

Det har hele tiden vært god dialog med politiet, og alle spørsmål knyttet til etterforskningen og hendelsesforløpet må rettes til dem, heter det i pressemeldingen, der Coop Norge ber media og allmenheten om å vise forståelse og respekt overfor butikkens ansatte når butikken nå gjenåpnes.

Powered by Labrador CMS