Nyheter

Gjennom det nye prosjektet «Back to work» vil Foodora tilby mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet en ny sjanse. Foto: Foodora Norge

Foodora vil hjelpe mennesker tilbake i arbeid med nytt prosjekt

I samarbeid med Fretex og Nav har Foodora rullet ut et ansettelsestilbud rettet mot arbeidsledige gjennom prosjektet «Back to work».

Publisert Sist oppdatert

Kandidatenes bakgrunn varierer mye, noen har mistet jobben på grunn av korona eller grunnet helsemessige årsaker. Andre sliter med å få jobb grunnet en innvandrerbakgrunn, eller på grunn av en tidligere fengselsdom.

– Det handler om å gi mennesker nye muligheter i arbeidslivet. I samarbeid med Nav arbeider Fretex for at jobbsøkere skal få den jobben de ønsker seg, og passer til. For å lykkes trenger vi arbeidsgivere som Foodora som ansetter via oss, og som på den måten bidrar til mer arbeidsinkludering, sier jobbkonuslent Imad Mirza i Fretex i en pressemelding.

Syklistene i Foodora kan selv bestemme hvor mye de ønsker å jobbe. Kravene som stilles er at en eier en smarttelefon og en sykkel.

– Vi opplever at kandidatene som har blitt ansatt gjennom «Back to work»-prosjektet har fått en ny start - de har blitt gladere, mer sosiale og har fått en sterkere tilknytning til byen sin. Vi er glade for å kunne tilby en unik jobb som er særlig aktuell for den som elsker å sykle og styre sin egen arbeidsdag, sier Foodoras fungerende norgessjef Carl Randers.

Kandidatene som søker gjennom «Back to work»-prosjektet vil få sine søknader lagt fremst i køen. De får tett oppfølging, både gjennom søknadsprosessen og i sine første dager som ansatt.

Powered by Labrador CMS