Øyvind Breivik, Inger Sethov, Kårstein Eidem Løvaas og Stian Valla Taraldsvik.

Reitan Handel

 

Fra Stortinget til Reitan Handel

Publisert: 7. september 2021 kl 09.15
Oppdatert: 7. september 2021 kl 09.36

Handelsselskapet Reitan Handel styrker seg på kommunikasjon og næringspolitikk, skriver Reitan Handel i en pressemelding.

Reitan Handel, heleid av Reitan, har 39.000 medarbeidere og 3.800 utsalgssteder i sju land i Norden og Baltikum, og omfatter merkevarer som Narvesen, 7-Eleven, Pressbyrån, R-kioski, Rema 1000, Uno-X og YX.

Øyvind Breivik fra Hydro Energi blir kommunikasjonssjef med ansvar for media, mens Stian Valla Taraldsvik fra First House og stortingsrepresentant Kårstein Eidem Løvaas (H) får ansvar for næringspolitikk og myndighetskontakt. De tre vil rapportere til kommunikasjonsdirektør Inger Sethov.

Kan dagligvare

Kårstein Eidem Løvaas sitter i Stortingets næringskomite for Høyre, der han siden 2017 har hatt ansvar for virkemiddelapparatet, konkurranse-, handels- og næringspolitikk.

Stortingsrepresentant Kårstein Eidem Løvaas (H) går til Reitan Handel. Foto: stortinget.no

 

I Reitan Handel vil han ha ansvar for politiske og regulatoriske prosesser knyttet til eiendomsutvikling og konkurransepolitikk.

Saken fortsetter under annonsen

Konkurransepolitikk er det liten tvil om at Eidem Løvaas har greie på. Han var saksordfører for dagligvaremeldingen, som ble vedtatt i Stortinget i februar i år. Han tiltrer sin jobb 1. oktober.

Konkurransedyktige vilkår

– Rammebetingelsene for vår bransje er i rask endring, og politiske og regulatoriske prosesser må følges tett, både i Norge og i EU. Når kunden er vår øverste sjef, må vi gjøre det vi kan for å sikre konkurransedyktige vilkår, som til syvende og sist gjør at vi kan skape de beste kundeopplevelsene, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i Reitan Handel.

– En sterk og stødig stemme om saker som er viktige for vår virksomhet er avgjørende for at vi skal lykkes i å forsterke vår posisjon som et ledende handelsselskap. Jeg ser frem til å få flere dyktige folk med på laget i Reitan Handel, sier kommunikasjonsdirektør Inger Sethov.

Øyvind Breivik har hatt ledende stillinger i Hydros kommunikasjonsavdeling siden 2007, i dag som leder av kommunikasjon og samfunnskontakt i Hydro Energi. I Reitan Handel vil han ha ansvar for media, sosiale medier og beredskap. Han tiltrer også 1. oktober.

Stian Valla Taraldsvik er i dag rådgiver i kommunikasjon, politisk analyse og mediehåndtering i First House. Han har mange års erfaring som folkevalgt og tillitsvalgt, samt som politisk rådgiver for Arbeiderpartiets partisekretær. I Reitan Handel vil han ha ansvar for arbeidsliv, transport og matsikkerhet, samt EU-politikk. Han tiltrer 1. desember.

 

Saken fortsetter under annonsen

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb