Nyheter

Kjøpmann og ølentusiast Frank Tronstad er godt i rute før åpningen av sitt andre Gulating Ølutsalg på Sørlandet.

Gulating åpner på Sørlandssenteret

På torsdag klokken 12 åpner Gulating Ølutsalg Kristiansand på Sørlandssenteret.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ligger godt an, akkurat nå er vi i ferd med å fylle hyllene med godsaker og gleder oss til å åpne butikken for våre kjære kunder, sier butikksjef Frank Tronstad i en pressemelding, som de siste fire årene har drevet Gulating Ølutsalg på Brennåsen.

Butikken rett over kommunegrensa til Songdalen ble åpnet etter at Gulating i 2017 fikk nei av kommunestyret i Kristiansand til å åpne et ølutsalg i byen. Men på slutten av fjoråret snudde politikerne i sørlandsbyen, og dermed kunne planleggingen starte. Ølutsalget på Brennåsen skal fortsatt bestå, men Tronstad legger ikke skjul på at den nye butikken i Kristiansand er en drøm som går i oppfyllelse.

– Vi ser fram til å vise at et ølutsalg har mer å by på enn hva folk kanskje tror, både med et mangfold av gaveartikler og lokale produkter i tillegg til det store utvalget av håndverksbrygget øl fra hele landet, sier Tronstad.

Når dørene åpner på Sørlandssenteret denne uken, er det til det 21. ølutsalget i rekken i Gulating-kjeden. For Tom Anders Solberg, driftsdirektør i Gulating Gruppen AS, blir det en merkedag å kunne åpne dørene til en butikk i nettopp Kristiansand.

– Vi har som mål å finnes i de største byene i hele landet, og har alltid sett det som en selvfølge å også skulle være representert med et ølutsalg i Kristiansand. Det har tatt tid, men det gleder oss at også enda flere sørlendinger og deres folkevalgte nå får oppleve at et spesialutsalg med kvalitetsprodukter ikke øker, men endrer forbruket i favør av kvalitet, smaksopplevelser og småskalaprodusenter, slår Solberg fast.

Powered by Labrador CMS