Annonse
Fra venstre, bak: Nina Sundqvist, Stiftelsen Norsk Mat Arve Bjørnstad, Rausjødalen Setermeieri Ingulf Galåen, Galåvolden Gård Kirsten Indgjerd Værdal, fylkesdirektør Trøndelag Marit Haugen, Tine Fra venstre, foran: Arnt Langen, Rørosmeieriet/Tine Rasa Stackunaite August, Galåvolden Gård Gunn Brønnum, Galåvolden Gård  
Rausjødalsosten  

Heder til Rausjødalsosten

– En vakker seterdal, sveitsisk ostehåndverk og Norges første samvirkemeieri. Det var starten for Rausjødalsosten for 165 år siden, forteller Ingulf Galåen fra Galåvolden gård i en pressemelding.

Og som en hyllest til arbeidet som ble lagt ned den gangen, har Galåvolden Gård, sammen med Rausjødalen setermeieri og Tine, tatt med seg oppskriften fra det gamle setermeieriet inn i ei ny tid.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse