Nyheter

Leveringsselskapet Helthjem har hatt en sterk vekst de siste årene. Nå setter de ny pakkerekord for november måned. FOTO: Helthjem

Helthjem med ny pakkerekord

– Enkel hjemlevering er det foretrukne alternativet ved netthandel, sier direktør Daniel Kongstvedt i Helthjem Netthandel.

Publisert Sist oppdatert

November er en hektisk måned for alle i netthandelsbransjen, med fenomener som «Black Friday», «Cyber Monday» og julen like rundt hjørnet, leveres det ut millioner av pakker over hele landet, dag og natt.

I hjertet av handelen står distributørene, og blant de aller største er Helthjem. Selskapet leverer over ti millioner netthandelspakker i Norge årlig, og legger bak seg nok en måned med sterk økning.

Nye tall viser en vekst på 20 prosent flere pakker sendt fra nettbutikkene i november 2021, opp mot samme tid i fjor – som også var et år med sterk vekst i netthandelen.

– Svært interessante tall og over all forventning. Det er tydelig at enkel hjemlevering er det foretrukne alternativet ved netthandel. Dette er kjernen av vårt arbeid og naturligvis svært gledelig at stadig flere bruker våre tjenester, sier netthandelsdirektør Daniel Kongstvedt i Helthjem Netthandel i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS