Nyheter

Et bud fra Foodora sykler gjennom Oslos gater. Foto: Berit Roald, NTB

Joker bryter med Foodora

Joker går ut av samarbeidet med Foodora om leveranse av dagligvarer via sykkelbud, skriver E24. Det skjer rett etter at Foodora lanserer sin egen dagligvarebutikk på nett.

Publisert Sist oppdatert

Det er bare halvannen uke siden Foodora lanserte sin egen satsing på leveranser av dagligvarer på døren. Fra før har Foodora hatt et årelangt samarbeid med Joker om dagligvareleveranser i Oslo og Trondheim.

– Vi vet at dagligvaremarkedet er grisetøft, men det er et marked som trenger mer konkurranse. Det er sikkert mange som vil si at dette aldri vil gå, men vi tror det er en mulighet her, sa Fodooras fungerende norgessjef Carl August Randers til E24 23. februar.

Allerede dagen etter skal Kjøpmannshuset, som står bak Joker-kjeden, ha terminert avtalen.

– Vi har alltid hatt god kommunikasjon med Joker, og nå er det noen uenigheter, men vi håper å få dem tilbake som partner. Vi mener at Foodoras dagligvarebutikk og Joker dekker forskjellige behov og lever fint sammen, sier Foodora-sjef Carl August Randers til E24.

Selskapet har allerede åpnet ett lager i Oslo. Det planlegges ytterligere ett lager i hovedstaden og to lagre andre steder i landet.

Kilder: NTB, E24

Powered by Labrador CMS