Nyheter

Frank Ellingjord-Dale (bærekraftansvarlig) og Kjetil Flåtrud (kjededirektør i Joker).

Joker og Throw No More med matreddestunt på Oslo S

På onsdag ble det delt ut matvarer som stod i fare for å bli kastet til forbipasserende utenfor Joker Oslo S. Budskapet var «Bli med og redusere matsvinn» sammen med Joker og Throw No More.

Publisert Sist oppdatert

29. september ble Den internasjonale dagen mot matsvinn markert. Joker ville i samarbeid med Throw No More sette fokus på arbeidet med å redusere matsvinn i butikkene.

– Matsvinn er en stor utfordring for miljøet og noe vi ønsker å unngå i størst mulig grad, både ved å redusere svinnet i butikk, men også ved å hjelpe kundene våre til å redusere svinnet sitt hjemme. Joker målsetter å redusere dette med 70 prosent innen 2025. For å få til det må vi alle bidra, sier bærekraftansvarlig Frank Ellingjord-Dale i Joker i en pressemelding. Han håper at enda flere Joker-kunder vil laste ned Throw No More-appen og bruke den aktivt fremover.

Throw No More er en app som viser deg hva din lokale dagligvarebutikk har til nedsatt pris på grunn av dato. Du får med andre ord oversikt over hva alle butikkene i nærheten av deg har og til hvilken pris.

– Dette er vinn-vinn for både kunder, miljøet og butikk. Kundene sparer penger og samtidig reduseres matsvinnet, sier Kurt Falch Stokke, som er gründer av Throw No More.

Powered by Labrador CMS