Nyheter

Kjedesjef Danie Kyrre Pedersen gleder seg over økt salg og mer fornøyde kunder i de oppgraderte Coop Mega-butikkene. Her med butikksjef Hilde Bjørsvik ved reåpningen av Coop Mega Molde sist uke.

Coop Mega ruster opp: Klare i 2022

De siste årene er Coop Mega-butikkene blitt oppgradert i raskt tempo. – Vi håper og tror vi kommer i mål med samtlige butikker i løpet av 2022, sier kjedesjef Daniel Kyrre Pedersen.

Publisert Sist oppdatert

Coop Mega er i full gang med å oppgradere hele butikkporteføljen, med nye profilelementer og konsepter.

– Nå har vi tatt 50 butikker, og fortsetter til neste år, sier Daniel Kyrre Pedersen.

For å komme helt i mål i 2022 må kjeden oppgradere i overkant av én butikk i måneden. Totalt venter 15 butikker på et ansiktsløft. Samtidig skal noen helt nye butikker på plass.

– I år har vi hatt seks nyåpninger, og per i dag kan jeg si at vi foreløpig har to offisielle til neste år. Det er Coop Mega Bekkestua i Bærum, som skal inn i et helt nytt bygg, og Coop Mega Tananger i Rogaland. Men listen over nyåpninger vil bli lenger, for det jobbes veldig godt på eiendomssiden i samvirkelagene for tiden, forsikrer Pedersen.

Men aller øverst på prioriteringslisten står altså å få alle butikkene i ny drakt. Det har nemlig vist seg å være svært lønnsomt.

– Jeg vil ikke gå ut med konkrete tall, men ja, oppgraderingene gir en svært merkbar salgseffekt. Vi ser også at butikkene får mye bedre score i våre løpende kundemålinger (LKM), der andelen fornøyde kunder får et kjempeløft på 15-25 prosent etter at de åpner med nytt konsept, konstaterer kjedesjefen.

Les mer i ukens utgave av Dagligvarehandelen!

Powered by Labrador CMS