Nyheter

Kundeserviceprisen til Godtlevert

Godtlevert er tildelt Kundeserviceprisen for «mat og drikke på nett» i 2021.

Publisert Sist oppdatert

Med årets gullmedalje har matkasseselskapet vunnet prisen tre av de fire siste årene, i hard konkurranse med blant annet Oda, Morgenlevering og Meny.

– Vi skal ha rask responstid, moderne teknologi og ta alle tilbakemeldinger på alvor. Sammen med god kundeanalyse og løpende utvikling er vi i stand til å tilby markedets beste kundeserviceopplevelse, sier Ingrid Anderson, leder for Godtlevert sitt nordiske kundeservicesenter, i en pressemelding.

I Godtlevert skjer nesten all kontakt med kundene gjennom bedriftens kundeserviceteam.

– Våre kundebehandlere er sosialt tilpasningsdyktige og må takle en rekke forskjellige mennesker og sinnsstemninger. Alle kunder skal behandles unikt, og vi skal sørge for å ivareta den enkeltes behov. Når vi i tillegg sørger for at kundene har bedre humør i etterkant av kundekontakten er mye gjort, mener Anderson.

Siden mars 2020 har kundebehandlerne hos Godtlevert sittet på hjemmekontor, uten mulighet til sparring eller faglige diskusjoner med kolleger. Det stiller høye krav til selvstendighet hos den enkelte.

– Godtlevert har også hatt stor kundevekst under pandemien, det har lagt ekstra trykk på kundebehandlerne. Allikevel har det ikke gått på akkord med kvaliteten, snarere tvert imot. Vi har nemlig bedre score i år enn i fjor, sier Anderson.

I løpet av en periode på fire måneder, går Kundeserviceprisen systematisk til verks for å hente inn inntrykk om kundeopplevelser. Kundeprisen måler bedriftene etter fire kriterier: svar- og ventetid, velkomst og mottak, kundebehandleren og totalinntrykk. Bedriftene blir kontaktet på telefon, e-post og chat.

Powered by Labrador CMS