Annonse
Libero tilbakekaller ammeinnlegg av merket Libero Nursing pads som en forholdsregel da limet i enkelte ammeinnlegg lager små klumper som kan løsne, og som under amming kan risikere å havne i barnets munn. Foto: Libero, NTB    

Libero tilbakekaller ammeinnlegg

Produsenten sendte ut ordre om tilbakekalling av produktet torsdag ettermiddag.

Alt av merket Libero Nursing pads bes returnert fra butikker, lagre, forbrukere og ammeinnlegg som følger med velkomstgaver og andre babybokser. Forbrukere bes ta kontakt for å få videre instruksjoner hvordan de kan returnere kjøpte innlegg.

Markedsansvarlig Camilla Svensson for Libero i Norden skriver at tilbakekallingen skjer som «en forholdsregel da limet i enkelte ammeinnlegg lager små klumper som kan løsne, og som under amming kan risikere å havne i barnets munn. Hvis klumpen skulle svelges, så er den ikke helsefarlig».

Hun skriver at tilbakekallingen gjelder både hvite og beige ammeinnlegg og oppfordrer forbrukere som har kjøpt produktet om ikke å det. Ammeinnlegg festes på innsiden av BH-en med teip og det er lim fra denne som i noen innlegg danner små klumper som løsner.

(©NTB)

Annonse
Annonse