Nyheter

Veronica Wærnes kommer sist fra stillingen som butikksjef for Meny Greverud. Nå har hun fått ansvaret for kjedens siste storsatsing, i Vika i Oslo.

Meny-comeback i Vika

Meny har fått nye lokaler i kjelleren i House of Oslo-bygget i Vika. – Vi tror folk har savnet å ha et supermarked i området, sier butikksjef Veronica Wærnes, som har vært aktivt med i planleggingen av den nye butikken.

Publisert Sist oppdatert

– Veronica er ett av våre nye stjerneskudd, og hun har hatt et bredt mandat til å bestemme hvordan hun vil ha det i butikken, sier Meny-sjef Vegard Kjuus til Dagligvarehandelen.

Fire år er gått siden Meny stengte dørene i House of Oslo i Vika, der senteret i mellomtiden har gjennomgått en betydelig oppgradering. Nå er nye og tidligere leietagere på vei tilbake, og Meny er en av de første som flytter inn.

Meny Vika er ikledd kjedens nye eksklusive drakt, med mørke vegger, dempet spot-belysning og skilter og plakatering i tråd med det siste konseptet.

– Men husk at Meny ikke lenger er ett konsept; vi har ulike konsepter for ulike beliggenheter, og i hver butikk utvikles konseptet på skreddersøm for det lokale markedet, understreker Meny-sjefen.

– Hva kjennetegner akkurat dette lokale markedet?

– Det jobber 1500 personer i etasjene over oss, hvorav flere i advokatkontorer. Dette er jo ellers Oslos vestkant, så det er betydelig kjøpekraft i området, fastslår Kjuus.

– Men vi har også en skole like i nærheten, så vi regner med å få besøk av en del skoleungdom. Og vi skal gi alle et godt tilbud, forsikrer Veronica Wærnes.

Les mer om Meny-butikken i ukens utgave av Dagligvarehandelen!

Powered by Labrador CMS