Nyheter

Morgenlevering tilbyr nå produkter fra lokale norske produsenter. Foto: Morgenlevering

Morgenlevering lanserer nytt konsept

Lokale delikatesser fra norske gårder og lokalmatprodusenter samles hos Morgenlevering og skal nå leveres ut til store deler av landet.

Publisert Sist oppdatert

Morgenlevering leverer ferske bakervarer, smoothies og juice på dørstokken til kunder i Norge. Mange benytter også tjenesten til å gi en praktisk overraskelse til noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet, eller for bedrifter til å gi stabens gode arbeid en enkel anerkjennelse.

Nå er 20 utvalgte leverandører med på oppstarten av «Håndverksmat», hvor matglede, bærekraft og dyrevelferd står i høysetet.

– Vi ser at stadig flere nordmenn ønsker seg varierte, unike kvalitetsprodukter produsert på naturlig vis. Norsk mat assosieres gjerne med rene og naturlige produkter. Dette konseptet vil ta i bruk Helthjems utstrakte erfaring med rask hjemlevering, for å bringe sammen det beste fra begge verdener, sier daglig leder Håkon Liland i Morgenlevering i en pressemelding.

Mange av produktene er godkjent av det offisielle norske informasjonsmerket «Spesialitet», som tildeles lokalmat- og drikke av høy kvalitet.

De siste par årene har Morgenlevering mangedoblet seg i både omsetning og årsverk. Under pandemien var tjenesten særlig populær for dem med hjemmekontor, men har siden vokst seg sterkere blant både private og bedrifter.

– Håndverksmat vil være en viktig satsing for oss ut mot disse i årene som kommer. Dette er en fin måte å løfte frem dyktige gründere og småvirksomheter, som drives med mye kunnskap og lidenskap. Målet fremover vil være å samle flere lignende virksomheter, og gjøre Håndverksmat til et attraktivt tilbud for alle som ønsker et stykke ekstra «Morgenmagi», avslutter Liland.

Powered by Labrador CMS