Nyheter

Kolonial.no er nominert til Doga Hedersmerket. Foto: Åsmund Holien

Nominert til Hedersmerket

Kolonial.no er én av totalt elleve nominerte kandidater til Doga Hedersmerket i år.

Publisert Sist oppdatert

Design og arkitektur Norge (Doga) er en stiftelse under Nærings- og fiskeridepartementet og en del av regjeringens virkemiddelapparat for økt innovasjon. stiftelsens rolle er å fremme design og arkitektur som verktøy for grønn omstilling og verdiskaping i næringsliv og offentlig sektor.

Doga Hedersmerket er stiftelsens gjeveste pris, og gis til prosjekter av fremragende design- og arkitekturfaglig kvalitet, som i særlig stor grad bidrar til økt samfunnsmessig, miljømessig og økonomisk verdi. I år er altså Kolonial.no plukket ut som én av elleve kandidater til prisen.

– Kolonial.no er et strålende eksempel på en bedrift som har oppnådd suksess gjennom designledelse. Hele virksomheten er tuftet på en designdrevet kultur der kundens behov legger føringene for hvordan de videreutvikler tjenesten, sier administrerende direktør Tor inge Hjemdal i Doga i en pressemelding.

De øvrige kandidatene er The Collection of Tomorrow fra Bergans of Norway, Byantikvarens laboratorium, Nygaardsplassen, reMarkable 2, Deichman Bjørvika, Kristian Augusts gate 13, Moholt 50|50, Being Buoyant, A Future in Ruins, og Slidedrain Model K.

Hvem som vinner, annonseres 11. mars.

Powered by Labrador CMS