Annonse
Tidligere AUF-leder Mani Hussaini går fra Matprat til Norgesgruppen.

Ny næringspolitisk sjef i Norgesgruppen

Hussaini er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo med fordypning i helseledelse og medarbeiderdrevet innovasjon. Han har en omfattende politisk karriere, blant annet fire år som leder av AUF. Han har også en periode som første vara til Stortinget for Arbeiderpartiet.

– Vi er svært tilfredse med at Mani Hussaini har takket ja til tilbudet om å jobbe hos oss. Han er en utadvendt og entusiastisk person med inngående kjennskap til politiske prosesser og norsk samfunnsliv og har bred kommunikasjonserfaring, sier Norgesgruppens direktør for næringspolitikk og myndighetskontakt, Bård Gultvedt, i en pressemelding.

Gultvedt sier videre at Norgesgruppen, som et av landets største selskaper med over 40.000 medarbeidere, er avhengig av forutsigbare rammebetingelser for å kunne bidra til verdiskaping i hele landet. Dermed er det viktig med gode relasjoner til politikere, offentlige myndigheter og organisasjoner.

– Mani Hussaini har kompetanse og erfaring som vi er avhengig av fremover, sier Gultvedt.

– Jeg ser frem til å jobbe for en av Norges største bedrifter og være med og vise verdiene Norgesgruppen skaper over hele landet gjennom kjente og folkekjære merkevarer som KIWI, MENY, Joker og SPAR. NorgesGruppen leverer ikke bare matvarer til nær og fjernt over vårt langstrakte land, men bidrar også til samfunnsutviklingen gjennom bærekraft, sysselsetting og matglede. Den reisen gleder jeg meg til å være en del av sier Hussaini.

Mani Hussaini jobber i dag i Matprat.

Annonse
Annonse