Nyheter

Jakten på påskeegget er i gang for fullt. Her vises en av premiene som er et puslespill.

Opplever rekordstort engasjement for påskeeggjakt

Hva er navnene på medlemmene i familien Paasche? Det lurer mange melkedrikkere på i disse dager. Q-Meieriene rapporterer om en rekordhøy interesse for årets påskeeggjakt.

Publisert Sist oppdatert

– Det er utrolig gøy at jakten på påskeeggene vekker så stor begeistring, sier produktsjef for melk Sandra Gjester Hoel i Q-Meieriene i en pressemelding.

Aldri før har «jakten på påskeeggene» opplevd større engasjement. Til nå har rundt 30.000 melkedrikkere sendt inn sine løsningsforslag, mot 13.000 på samme tid i fjor.

En digital pause

Q-Meieriene ønsker å legge til rette for at påskemåltidene skal kunne nytes uten digitale hjelpemidler. Markedssjef Pål Rasmussen sier at de har fått mange tilbakemeldinger på at folk ønsker å løse oppgavene uten å måtte finne frem mobilen.

– Jeg tror alle er litt lei av skjermbruk etter et år med mye hjemmekontor og digital undervisning. Påskedagene gir en god mulighet til å koble av fra skjermen og heller koble på hyggelige stunder rundt frokostbordet, sier Rasmussen.

Han kommer samtidig med et lite tips.

– Vi har hørt at årets oppgave er litt utfordrende, og flere har tatt kontakt fordi de tror at vi har gjort en feil. Det har vi altså ikke, men det kan være lurt at små og store samarbeider litt. Det kan også være en fordel om dere liker forskjellig type melk innad i familien.

Melkedrikkernes historier

I tillegg til påskeegg gjemt på de ulike melkevariantene, har meieriet også integrert melkedrikkernes egne påskeminner på årets kartong.

– Vi spurte Q-fansen om de ville dele sine beste påskeminner med oss og få sin historie på påskemelken. Resultatet ble mange fine illustrasjoner og en hel kartong med gode aktivitetstips, sier Gjester Hoel.

Powered by Labrador CMS