Annonse
Sammen mot matsvinn. Knut Bjørgen (melk.no), Torunn Nordbø (OBK), Elisabeth Skjegstad (OFG), Rebekka H. Aamaas (OEK) og Pål Henrik Kristiansen (OEK).    

Opplysningskontorene i landbruket inn i kampen mot matsvinn

– Som opplysningskontorer for landbruket ser vi det som vår oppgave å hjelpe forbrukere til å kaste mindre mat. Det gjør vi ved å dele tips knyttet til planlegging, innkjøp og oppbevaring av mat for å redusere matsvinnet, og foreslå resteoppskrifter for å inspirere til å bruke opp restematen, sier senior kommunikasjonsrådgiver Pål Henrik Kristiansen i MatPrat – Opplysningskontoret for egg og kjøtt (OEK) i en pressemelding.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse