Nyheter

Orkla inngår samarbeid med Stibo Systems

Orkla har rigget seg for ytterligere vekst og har inngått et partnerskap med Master Data Management (MDM)-selskapet, Stibo Systems. Målet er å implementere Stibos softwareløsninger for å gjøre Orkla bedre rustet til å øke omsetningen i både nye og eksisterende kanaler for Orkla Care.

Publisert Sist oppdatert

– Å være tilkoblet verdensomspennende standarder som GS1-standarden vil være en nøkkelfaktor for lykkes med fremtidig vekst. Bakgrunnen for dette er høykvalitetsdata som kan bli delt internt i selskapet og med kundene våre. Stibos MDM-systemløsning vil sette oss i stand til å gjøre akkurat det, sier viseadministrerende direktør i Orkla og administrerende direktør i Orkla Care, Hege Holter Brekke i en pressemelding.

Stibo Systems gjør det mulig for bedrifter å forbedre kundeopplevelser, være innovative, oppnå vekst og skape grunnlag for digital endring. Bedrifter får den nødvendige datatransparansen de trenger slik at de kan ta informerte beslutninger og oppnå skaleringsfordeler.

– Å få nøyaktige og perfekt organisert data vil være avgjørende for fremtidig utvikling av Orkla Care. Det blir også avgjørende for at vi kan utvikle oss i henhold til kundenes egne omnikanal-utvikling og vekst innen e-handelsplattformer, sier Brekke.

Hun forteller at Orkla leter etter bedre datastyring fordi de trenger å rigge seg for raske endringer i forbrukeratferd.

– Vi ønsker å bygge videre på vår sterke markedsposisjon og holde oss foran ved å tilby våre kunder en sømløs omnikanal-opplevelse.

Powered by Labrador CMS