Nyheter

Orkla kaller tilbake et mindre parti av Husk-kapsler med batch nr. 505434 og «best før 09.2023».

Orkla kaller tilbake et mindre parti av Husk-kapsler

Orkla Health kaller tilbake et begrenset parti av kosttilskuddet Husk Magebalanse Fiber Basic-merket etter mulig risiko for salmonella.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding skriver Orkla at det kun gjelder et begrenset parti av kosttilskuddet Husk Magebalanse Fiber Basic (kapsler) med batch nr. 505434 merket «best før 09.2023» som er solgt i apotek.

– For oss er det helt grunnleggende at forbrukerne og kundene våre har tillit til oss. Vi har produsert Husk Magebalanse kapsler i en årrekke og har ikke opplevd en lignende situasjon før. Men en liten mistanke er en mistanke for mye – derfor velger vi nå å kalle tilbake produktet, sier kvalitetssjef Kristine Hjorth i Orkla Health i en melding.

Med utgangspunkt i et utbrudd av salmonella i Danmark, er det mistanke om at et begrenset parti av kosttilskuddet Husk Magebalanse Fiber Basic (kapsler) kan være infisert med salmonella.

Forbrukere som har kjøpt det aktuelle produktet bes om å kaste det. De kan kontakte Orklas Forbrukerservice for å få erstattet varen. Orkla vil følge opp dette videre i dialog med Mattilsynet.

Powered by Labrador CMS