Astrid Aasen fra Gangstad gårdsysteri er en av de mer 80 osteprodusentene som nå er en del av Ostelandet Norge.

Foto

Ole Morten Melgård

 

Samler Oste-Norge på ostelandet.no

Publisert: 25. august 2021 kl 08.06
Oppdatert: 25. august 2021 kl 08.13

Hele verdikjeden innen produksjon og salg av norsk ost har bidratt både faglig og økonomisk for å realisere nettstedet Ostelandet Norge. I tillegg har Innovasjon Norge gjort det økonomisk mulig å skape dette universet for all norsk ost.

Hyllest

– Ostelandet.no bugner av fascinerende historier, inspirerende møter, gode osteadresser, og masse tips og oppskrifter. Ikke minst er nettstedet en ekte hyllest til alle landets dyktige melkebønder som produserer håndverksost i verdensklasse, sier daglig leder Bernt Bucher-Johannessen i Hanen, den landsdekkende næringsorganisasjonen for virksomheter innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge.

Foto

Ostehjulet kan forbrukere flest ha nytte av når ostemåltidet skal settes sammen. Illustrasjon: ostelandet.no

 

Kraftkar fra Tingvoll og Fanaost fra Ostegården er kjente navn for osteelskere over hele verden, men det finnes så mange flere suverene norske håndverksprodusenter som fortjener å bli løftes fram.

Samlet oversikt

– Målet med Ostelandet er å gi leserne en samlet oversikt over det store mangfoldet av norsk kvalitetsost som selges i butikk og på gårdsutsalg rundt i landet, forklarer Bucher-Johannessen.

Annonse

Inne på Ostelandet kan du stifte bekjentskap med mer enn 80 osteprodusenter og nærmere 350 kvalitetsoster med hver sin særegne smak.

Du får også svar på spørsmål som «Kan skorpen spises» og «Kan osten fryses».

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb