Nyheter

ScaleIT får nye eiere

Tamtron utvider virksomheten i Norden og til Norge ved å kjøpe ScaleIT, som spesialiserer seg på distribusjon, installasjon, kalibrering og vedlikehold av industrielle veieløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Det norske selskapet ScaleIT AS ble etablert i 1971 og tilbyr veieløsninger for – blant mye annet – dagligvarebutikker.

I tillegg til å ha et bredt spekter av vekter, tilbyr også selskapet installasjon, kalibrering og vedlikeholdstjenester knyttet til veiing, samt teknisk support. ScaleITs omsetning i 2019 var 78 millioner kroner.

– Oppkjøpet støtter vår vekststrategi, styrker vår posisjon som en internasjonal veieekspert og en kompetent partner for våre kunder. ScaleIT er en stor aktør i det lokale markedet, og selv om vi har jobbet sammen tidligere, vil vi med dette oppkjøpet kunne dele kunnskap og beste praksis enda bedre for å betjene våre kunder bedre. Med dette oppkjøpet blir vi den største aktøren i Norden på vårt felt, sier administrerende direktør Mikko Keskinen i Tamtron i en pressemelding.

– Oppkjøpet åpner for nye muligheter for oss å vokse og utvide virksomheten som en del av et større internasjonalt operasjonelt selskap, mens vi fremdeles fungerer som en lokal partner, sier administrerende direktør Steinar Olsen i ScaleIT.

Tamtron feirer sitt 50-årsjubileum neste år, og har gjennom årene vokst til å bli en stor aktør innenfor industrielle veieløsninger. Etter oppkjøpet har Tamtron virksomhet i Finland og ytterligere 6 land, samt et bredt forhandlernettverk over hele verden. Tamtron har omtrent 200 fagpersoner i Finland, Sverige, Norge, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia og Polen. Tamtrons tilbud inkluderer integrerte veieløsninger for havner, skogbruk, gruvedrift og konstruksjon, avfall og gjenvinning, transport og logistikk, og prosessindustrien. De siste årene har Tamtron fokusert på å forbedre bruken av vekter og tilgjengeligheten av veiedata. Med oppkjøpet vil andelen av selskapets internasjonale virksomhet øke.

Powered by Labrador CMS