Nyheter

Daglig leder Gunnar Stensaker i Try Opt og markedsdirektør Camilla Beck i Norges sjømatråd. Foto: Norges sjømatråd

​Sjømatrådet signerer So-Me-avtale

Sjømatrådet har signert en avtale med mediebyrået Try Opt for sosiale medier.

Publisert Sist oppdatert

I april ble det klart at Mindshare vant anbudsprosessen og ble valgt som Sjømatrådets nye mediebyrå i Norge de neste årene. Nå er også avtalen som omhandler sosiale medier landet. Her var det Try Opt som vant anbudskonkurransen.

– Da vi på nyåret startet anbudsprosessen for å inngå avtale med nytt mediebyrå, valgte vi å dele oppdraget i to. Vi hadde et særskilt anbud ute for å finne et byrå som kunne håndtere strategisk og taktisk rådgivning, samt kjøp og produksjon i sosiale medier. Dette er kommunikasjonskanaler som krever særlig oppfølging, sier markedsdirektør Camilla Beck i Norges sjømatråd i en pressemelding.

Anbudskonkurransen ble gjennomført etter lov om offentlige anskaffelser, og ifølge Camilla Beck har det vært en meget god prosess.

– Vi har lett etter et byrå og et team med sterk kompetanse innen sosiale medier og engasjement for vår merkevare og vårt mandat; å øke sjømatkonsumet i Norge. Vi er sikre på at vi har funnet en veldig god partner. I tillegg til å være konkurransedyktig på pris, beskrev Try Opt en meget god arbeidsprosess og presenterte flere relevante caser der de kunne vise til gode resultater. Nå gleder vi oss stort til å jobbe sammen med dem for å få «Godfisk» for fullt inn i sosiale medier, sier Camilla Beck.

Powered by Labrador CMS