Nyheter

Spar skal sponse skijentene

Spar har inngått sponsoravtale med Norges Skiforbund om kvinnenes elitelag og regionale rekrutteringslag.

Publisert Sist oppdatert

Spar har hatt et godt samarbeid med Norges Skiforbund siden 2007, og denne avtalen er nå fornyet for sesongen 2021/2022. Samtidig går Spar fra å være sponsor av Allround herre til Kvinner Elite hos Norges Skiforbund. I tillegg viderefører kjeden avtalen med NSFs regionale rekrutteringslag.

– Vi er stolte over å få sponse verdens beste landslag for kvinner, og gleder oss over å fortsette det gode samarbeidet med Norges Skiforbund Langrenn, sier markedssjef Martin Munthe-Kaas i en pressemelding.

Avtalen med regionale rekrutteringslag er også fornyet. Regionslagene representerer utøvere som ligger rett under dagens langrennslandslag, og som har ambisjon om å bli eliteutøvere.

– Vi ønsker også å bidra til at barn og unge engasjerer seg i lokalmiljøet og i lokale idrettslag, og derfor er samarbeidet med regionslagene svært viktig. Spar vil være støttespiller for både bredde og topp, sier Munthe-Kaas.

– Vi er veldig fornøyde med at Spar er med oss videre som samarbeidspartner. At de nå går fra Menn Elite Allround og over til Kvinner Elite, gir en ny gnist i sponsoratet. At de også fortsetter samarbeidet med regionslagene gjør fornyelse av avtalen ekstra gledelig, sier langrennssjef Espen Bjervig.

Powered by Labrador CMS