Nyheter

Tore Solstad elsker kjøtt. Og kundene elsker Tore. Når han klapper råvarene og forteller om tilbud på butikkens Facebook-side, vises det på omsetningstallene.

Tore på Facebook-sporet

Nær seks millioner mennesker har sett Tore Solstad skjære og klappe svinekoteletter på Eurospar Brokelandsheia. Flere kunder trekkes til butikken på grunn av videoene.

Publisert Sist oppdatert

Flere ganger i uken legger Eurospar Brokelandsheia ut videoer på deres Facebook-side. Her reklamerer pølsemaker Tore med glimt i øyet og stor entusiasme for tilbudene de kan friste med i ferskvaredisken – kun på Eurospar Brokelandsheia. Facebook-siden har i skrivende stund 54.000 følgere, men videoene som legges ut har langt flere visninger. Med sin karakteristiske klasking på kjøttstykkene og rå latter, fenger Tore sitt publikum.

– De som har greie på det sier at antallet visninger er helt vanvittig. Filmen som har fått flest visninger, er sett mellom fem og seks millioner ganger. Da skjærer jeg svinekoteletter. Det er en gammel video som er delt mye i Russland og over alt, forteller Tore.

Nesten alle videoene oppnår mellom 100.000 og 150.000 visninger i løpet av det første døgnet.

Les mer om Tore og Eurospar Brokelandsheia i ukens papiravis!

Powered by Labrador CMS