Nyheter

Vare- og handelsmesser gjenåpner

Regjeringen lanserte fredag før pinse trinn to i gjenåpningen etter koronapandemien, der det ble klart at vare- og handelsmesser gjenåpnes. Stiftelsen Norges Varemesse jubler.

Publisert Sist oppdatert

– Nå er står jubelen i taket. Dette er svært gode nyheter, både for oss, våre underleverandører, utstillere og de bedriftene som trenger våre møteplasser. Og ikke minst er det gode nyheter for publikum, som nå kan komme på våre arrangementer, sier adm. direktør Gunn Helen Hagen i Stiftelsen Norges Varemesse i en pressemelding.

Tidligere har bransjegruppen for store innendørsarrangementer, som Stiftelsen Norges Varemesse er en del av, krevd at vare- og handelsmesser likebehandles med kjøpesenter. Dette kravet er nå innfridd. Samtidig stilles det krav til smittevernet på arrangementene, blant annet én meters avstand mellom besøkende, god hygiene og vakthold om nødvendig.

– De kravene til smittevern som stilles er vi helt enige i, og de er vi godt forberedt på. Bransjen har allerede lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge, så vi er klar for en trygg gjenåpning, sier Hagen.

Powered by Labrador CMS