Annonse
Kathrine Sandvold Lundgren og Arild Gaasvik driver Vuku gårdsmeieri. Foto: Peder Ebbesen

Vuku gårdsmeieri er Årets lokalmatgründer

Vuku gårdsmeieri i Verdal i Trøndelag lager ikke bare mozzarella, men også ulike kremoster. De har også sin egen brunost, som lages av mysen de sitter igjen med etter å ha laget mozzarella.

– Vi blander italienske og norske ystetradisjoner, ved å lage mozzarella og brunost av den samme melka – det synes vi er ganske fantastisk! Tror ganske sikkert at disse produktene ikke har blitt laget av den samme melka før! sier Kathrine Sandvold Lundgren, som sammen med Arild Gaasvik driver Vuku gårdsmeieri.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse