Nyheter

Atle Jakobsen til Sletten Norge

Atle Jakobsen starter 1. september hos Sletten Norge som ny markedsdirektør, der han får en viktig rolle for å utvikle bedriften til å bli en av Nordens beste sjømatleverandører.

Publisert Sist oppdatert

Jakobsen (bildet) har over 30 års erfaring innen sjømatbransjen og har ifølge en pressemelding stor lidenskap til sjømat og kvalitet. De siste 15 årene har han hatt ulike roller i Domstein.

– Jeg har virkelig troen på at Sletten Norge har et stort potensial for vekst både i det norske og det internasjonale markedet. Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt kapittel i min yrkeskarriere, Sletten Norge As er et spennende selskap og jeg ser masse muligheter for videre utvikling, uttaler han i meldingen.

– Vi har kommet til et punkt der vi ønsker vekst i selskapet. Derfor ønsker vi å bringe inn en person med erfaring og kommersiell kraft. Med Atle på plass føler jeg at vi tar et nytt steg. Han bringer inn nyttig erfaring fra det norske markedet og har et stort nettverk. Jeg har kjent Atle profesjonelt i mange år og har stor tro på at vi sammen kan nå nye høyder fremover, sier daglig leder Mani Sletten i Sletten Norge.

Atle Jakobsen vil være en nøkkelperson når det kommer til ny strategi, nye målsettinger og innovasjon i bedriften.

­

Powered by Labrador CMS