Nyheter

Eksklusiv distribusjonsavtale til Hansa Borg og Solera

Diageo har underskrevet en partneravtale med Hansa Borg Bryggerier og Solera Norge om salg, distribusjon og markedsføring av Diageos ferdigdrinkportefølje med virkning fra 1. januar 2023.

Publisert Sist oppdatert

Fra januar vil Hansa Borg og Solera ha følgende Diageo-produkter i sin portefølje: Smirnoff Ice Original 275 ml, Smirnoff Ice Original (boks) 250 ml, Smirnoff Ice Raspberry 275 ml, Smirnoff Ice Tropical 275 ml og Smirnoff Seltzer Orange & Grapefruit 250 ml, opplyser kommunikasjonsjef Stina Kildedal-Johannessen til Dagligvarehandelen. Ytterligere produkter fra Diageos ferdigdrink-portefølje vil tilføyes avtalen i løpet av 2023 og 2024.

– Vi gleder oss over å ha inngått denne avtalen, som betyr at vi kan fortsette å tilby våre kunder den sterkeste drikkevareporteføljen i markedet. Vi har lang erfaring innenfor ferdigdrinkkategorien og har ambisjoner om å løfte merkevarene til Diageo i Norge. Med vår kommersielle gjennomføringskraft og kompetanse innenfor segmentet er jeg sikker på at vi vil lykkes med dette, sier kommersiell direktør i Hansa Borg og Solera, Niklas Minken i en pressemelding.

Diageo har en partneravtale med Royal Unibrew-eide Hartwall i Finland og ser gode muligheter i det kommende samarbeidet med Hansa Borg og Solera i Norge.

Diageo er en global leder innen alkoholholdige drikkevarer med en merkevarer som Johnnie Walker, JεB, Smirnoff, Baileys og Guinness.
Hansa Borg Bryggerier og Solera Norge har en ledende markedsposisjon innen drikkevarer i Norge. Selskapet, som eies av Royal Unibrew, er representert innenfor samtlige drikkevarekategorier.

­

Powered by Labrador CMS