Nyheter

Hendelsen fant sted sent tirsdag kveld, og politiet rykket ut til meldinger om skyting i Walmart-butikken på Sam's Circle i Chesapeake i 22.15-tida. Foto: WAVY-TV 10 via AP / NTB

Flere drept i Walmart-butikk i Virginia

Flere mennesker er drept, blant dem en antatt gjerningsperson, i en Walmart-butikk i den amerikanske delstaten Virginia, opplyser politiet.

Publisert Sist oppdatert

Det nøyaktige antallet ofre er foreløpig ikke kjent, men en polititalsmann anslår at det dreier seg om færre enn ti drepte.

– Chesapeake-politiet bekrefter en skyteepisode med drepte ved Walmart på Sam's Circle, sier bymyndighetene i Chesapeake på Twitter.

Hendelsen fant sted sent tirsdag kveld, og politiet rykket ut til meldinger om skyting i butikken i 22.15-tida. Politiet tror at skytingen opphørte da politiet ankom stedet, opplyser polititalsmann Leo Kosinski på en pressekonferanse.

I løpet av de neste 35 til 40 minuttene fant politiet flere drepte og sårede inne i Walmart-butikken, forteller han.

Den antatte gjerningspersonen ble funnet død i butikken, ifølge Kosinski. Han oppgir ikke hvor mange personer som er drept, men sier at han tror det er «færre enn ti».

Politiet avfyrte ifølge ham ingen skudd, men det er foreløpig uklart hvorvidt den antatte gjerningspersonen tok sitt eget liv.

(©NTB)

­

Powered by Labrador CMS