Nyheter

Freetrailer og Europris utvider samarbeidet

Kundene på Europris kan nå låne gratis tilhenger for å få varene hjem på ytterligere 31 lokasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Freetrailer Group og Europris innledet et nytt partnerskap for et år siden, som nå forlenges. Samtidig utvides avtalen fra 12 til 105 tilhengere på ytterligere 31 lokasjoner.

Avtalen går ut på at Europris stiller Freetrailers selvbetjente tilhengertjeneste til rådighet for Europris-kunder. Konseptet ble testet i fire av kjedens mer enn 260 varehus. Nå er tilhengere stilt til rådighet på ytterligere 31 lokasjoner. I fremtiden vil Europris derved ha 35 lokasjoner med totalt 105 tilhengere som kjører rundt og markedsfører dagligvarekjeden deres samtidig med at kundene opplever god service.

– I tråd med vårt ønske om å gjøre kundeopplevelsen i butikkene våre enkel og grei, inngikk vi et samarbeid med Freetrailer som startet i juni i fjor. Det har vært en stor suksess, så det har ikke vært vanskelig å ta beslutningen om å utvide samarbeidet med ytterligere 31 varehus, sier Jon Boye Borgersensom hos Europris i en pressemelding.

Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer, er også fornøyd med utvidelsen av samarbeidet, som også er i tråd med Freetrailers ambisjon om å være landsdekkende på det norske markedet.

– Europris er en svært viktig partner for Freetrailer med sin store utbredelse og sterke merkevare på det norske markedet, uttaler Filipsen.

Ifølge Philip Filipsen og Freetrailer er delingsøkonomien som fenomen her for å bli, og selskapets teknologiske plattform vil både endre og utfordre det norske markedet de neste årene.

– Den klare målsettingen er at folk over hele Europa – og dermed også i Norge – i årene som kommer også vil kunne låne for eksempel biler, sparkesykler, sykler, båthengere og hestehengere via plattformen vår, sier Philip Filipsen.

Freetrailer Group er et dansk teknologiselskap som har som målsetting å gjøre det enkelt å bestille og låne tilhenger gratis via en IT-plattform for delingsøkonomi som per i dag råder over 2500 tilhengere fordelt på cirka 500 hentesteder i hele Norden.

­

Powered by Labrador CMS