Nyheter

Gulating tilbake i Oslo

Torsdag 16. juni åpner dørene til Gulating Ølutsalg på Storo Storsenter, og dermed er ølspesialisten tilbake i hovedstaden.

Publisert Sist oppdatert

For Gulatings nyeste franchisetakere er det hektisk aktivitet fram til de kan ønske velkommen til splitter ny butikk førstkommende torsdag klokken 12.

– Vi ligger godt an, akkurat nå er vi i ferd med å fylle hyllene med godsaker og gleder oss til å åpne butikken for nye og gamle kunder i hovedstaden, sier Roar Løvviken i en pressemelding. Sammen med Martine Elseth skal han drive ølutsalget på Storo.­

Gulating har tidligere vært representert med flere ølutsalg i hovedstaden, senest på Grünerløkka og Gunerius, men har ikke hatt åpne dører i Oslo siden nyttår. Når det 22. ølutsalget i kjeden åpner på Storo denne uken, er det en viktig merkedag også for Gulating.
– Vi har merket at vi har vært savnet i Oslo, og det er av stor betydning for oss å endelig være på plass på et av de største kjøpesentrene i byen, sier driftssjef i Gulating Gruppen AS, Frank Naalsund. Han bedyrer at Gulating Ølutsalg Storo blir en skikkelig flaggskipbutikk.

– Det dreier seg om å «drikke bedre, ikke mere»! Vi ser fram til å vise at et ølutsalg har mer å by på enn hva folk kanskje tror, sier Martine Elseth.

­

Powered by Labrador CMS