Nyheter

Installerer Autostore-løsning med sone for frossenmat

Strongpoint skal designe og installere verdens første Autostore-løsning med sone for frossenmat.

Publisert Sist oppdatert

­Løsningen er spesialutviklet for å håndtere matvarer i tre temperatursoner: romtemperatur, kjøl og nå for frosne varer.

Tidligere har AutoStore sine løsninger bare kunne håndtere to temperatursoner: kjøl og romtemperatur. De fleste detaljister har derfor plukket frosne varer manuelt etter at de har automatisert sine netthandelstjenester.

Strongpoint er den første og eneste distribusjonspartneren til Autostore som fokuserer på dagligvarer, heter det i en pressemelding.

Strongpoint-sjef Jacob Tveraabak. Foto: Strongpoint

– Dette er en stor dag for detaljister og storhusholdningsgrossister som vurderer å øke effektiviteten med automatisering. Nå kan de automatisere ordreplukk i alle tre temperatursoner. Vi ser frem til å dra nytte av vår lange erfaring i dagligvarebransjen for å skape verdens første og beste helautomatiske løsning, spesialutviklet for dagligvarer, sier Strongpoint-sjef Jacob Tveraabak.

– Håndtering av matvarer er så forskjellig fra alle andre detaljhandelssegmenter at for å være på den sikre siden inngikk vi et samarbeid med en aktør som virkelig forstod våre unike utfordringer. Derfor bestemte vi oss for å jobbe med Strongpoint. Vi er spesielt stolte over at vi er verdens første selskap som tar i bruk AutoStore sin nye funksjon for frosne varer. Ved å automatisere det som tidligere ikke har vært mulig, kan vi oppnå mye høyere effektivitet, sier Jan Frode Johansen, medgründer og administrerende direktør i DLVRY.

Powered by Labrador CMS