Nyheter

Kjeldsberg inngår samarbeidsavtale med Norsk Gastronomi

Stiftelsen Norsk Gastronomi inngår en langsiktig samarbeidsavtale med kaffeprodusenten Kjeldsberg.

Publisert Sist oppdatert

­I generasjoner har Kjeldsberg brent kaffe for norske ganer og leverer i dag kaffe til Rema 1000 og store og små storhusholdningsbedrifter.

– Norsk Gastronomi og norske kokker har en svært positiv utvikling, og deres arbeid bidrar til å løfte gleden over den gode smaken og råvarer av høy kvalitet, sier administrerende direktør i Kjeldsberg Jan Erik Glimsholt i en pressemelding.

Han mener at norske kokker i verdensklasse bidrar til å øke kunnskapen om verdien av kvalitetsråvarer i alle ledd.

Kjeldsberg har lange tradisjoner som norsk kaffehus og har et viktig fokus på bærekraft, kvalitetsråvarer og godt håndverk.

– Vi deler engasjementet for disse viktige verdiene og prinsippene. Det gir et veldig godt grunnlag for å spille hverandre gode gjennom dette samarbeidet. Kjeldsberg vokser i serveringsmarkedet, og tar gjennom samarbeidet også et viktig medansvar for rekruttering og den norske gastronomiens omdømme, sier Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Norsk gastronomi (tidligere Bocuse d’Or Norge).

– Deres faglige lidenskap kjenner vi oss igjen i, det skaper god grobunn for et godt samarbeid. Vi gleder oss til samarbeidet og det vi sammen skal få til i Bocuse d’Or fremover, sier styreleder i det norske Bocuseakademiet, Sven Erik Renaa i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS