Libresse har nå svanemerket en lang rekke bind og truseinnlegg.

Foto

Libresse

Libresse er «beste merkebruker 2021»

Publisert: 5. desember 2022 kl 16.42
Oppdatert: 5. desember 2022 kl 16.43

– Dette er vi selvfølgelig veldig glade for, da vi har jobbet bevisst for å fremme dette både på produkt og gjennom kommunikasjon, både i media og butikk, skriver kategoriansvarlig Katrine Fylling i Libresse i en epost til Dagligvarehandelen.

Hun mener miljømerking er nødvendig for å møte forbrukernes forventninger:

– I fjor fikk vi Svanemerket på Libresse-pakningene, noe som er et veldig sterkt signal til forbrukerne, og som gjør det enklere å velge grønt når man er i butikken. Vi tror at forbrukerne vil forvente at alle leverandører legger til rette for å gjøre det enkelt for dem å ta gode valg framover.

– Jeg blir veldig stolt når jeg ser hvor flinke Libresse er til å bruke Svanemerket, sier direktør Cathrine Pia Lund i Svanemerket i en pressemelding.

­Merkebrukerprisen ble delt ut på et frokostseminar der resultater fra den store, nordiske forbrukerundersøkelsen Nordic Consumer Sustainability Index 2022 ble presentert.

Undersøkelsen viser at forbrukerne mener at det er helt avgjørende at merkeordninger er objektive og uavhengige. Godt over halvparten stoler på at produkter merket med Svanemerket er gode miljøvalg, mens bare 18 prosent stoler på produsentenes egne, private merker.

 

Juryens begrunnelse
Libresse imponerer med sin svanemarkedsføring gjennom å inkludere merket som en naturlig del i design og kommunikasjon. Svanemerket er tydelig og godt synlig på produktene, og brukes aktivt i forskjellige markedsaktiviteter.
De har blant annet hatt en sterk 360 kampanje med synlighet i butikk, sosiale medier, egen kampanjeside, displayannonser og konkurranse, der fokus har vært Svanemerket og intimprodukter. De har også hatt kampanje i samarbeid med Hold Norge Rent for å sette søkelys på forsøpling av havet.
Gjennom hjemmesider og alle markedsaktiviteter er de flinke til å bygge kunnskap om Svanemerket.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb