Konsernsjef Runar Hollevik (tv) i Norgesgruppen, og Terje Systad, leder for Gigaboks.

 

Gigaboks:

Norgesgruppen lanserer ny storhandelskjede

Publisert: 13. januar 2022 kl 21.27
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

Gjennom salg av varer i store forpakninger, nyttige faghandelsprodukter og spennende partier er målet å gi kunden en ny type handleopplevelse i det Norgesgruppen beskriver som lagerbutikker.

Første butikk i den nye Gigaboks-kjeden blir i storhandelsdelen av Metro Senter på Lørenskog. Det jobbes med flere lokasjoner, og dersom kundene liker det nye kjedekonseptet er ambisjonen å ha rundt 10 butikker innen 2025. 

Vareutvalg og eksponering vil skille seg ut fra dagens butikker og gi kunden nye idéer og praktiske løsninger for å få hverdagen til å gå opp. Kvalitet og merkevarer til en god pris vil kjennetegne vareutvalget. Målet er at butikkene blir en destinasjon for storhandleren og storfamilien som er ute etter varer og pakningsstørrelser de ikke finner i vanlige dagligvarebutikker.

– Vi ønsker å gi nordmenn gode handleopplevelser gjennom et lagerbutikk-konsept som tilbyr store forpakninger og spennende merkevarer av god kvalitet og til en god pris. Vi mener ingen har det vi skal etablere i Norge i dag, sier konsernsjef Runar Hollevik i en pressemelding.

Det nye konseptet vil ifølge Hollevik bidra til økt butikkmangfold og styrket konkurranse om daglige forbruksvarer.

Butikkene skal lokaliseres på sentrale beliggenheter med god parkering, i nærheten av store byer.  De vil ha en størrelse på omkring 2500 kvadratmeter, med vareeksponering i hovedsak direkte fra pall og «binger».

Ledige stillinger – Dagligvarejobb