Lokalmat

Salgslaget jobber med en rekke lokalmatleverandører. Nå styrkes selskapet med Stig H. Johansen som en del av laget.

Salgslaget med ny samarbeidspartner

Publisert: 8. august 2022 kl 09.12
Oppdatert: 14. august 2022 kl 08.06

­Johansen har mange års erfaring som både selger og i flere lederstillinger innenfor salg, selgerutvikling, salgsstrategi, forhandlinger, rådgiving og coaching i dagligvarebransjen. 

Salgslaget er et nettverk av samarbeidspartnere med kompetanse fra hele verdikjeden.

– Dette gjør oss til et profesjonelt nettverk og samkjørt «alt-på-ett-sted» for kommersielle tjenester til produsenter av lokal mat og drikke. Vårt mål er at de skal ha lønnsomhet i driften og et godt liv. Alle samarbeidspartnerne har «gått opp løypa» flere ganger tidligere og kjenner både utfordringene og mulighetene i markedet. Det sparer produsentene for dyr research, og gjør at vi kan forsikre oppdragsgiverne om gode og målbare resultater av et samarbeid, sier daglig leder Frode Kristensen i Salgslaget i en pressemelding.

– Stig vil gi Salgslaget en ønsket utvidelse i tjenestetilbudet for salgs- og selgerdelen hos produsentene, og vil samtidig være en sparringpartner på andre fagområder. Nå tilbyr Salgslaget lokale produsenter i alle størrelser, fra gårdsbutikker og opp til riksdekkende produsenter, å utvikle sin kommersielle kompetanse for hele verdikjeden både operativt og strategisk. Dette gir produsentene helt nye muligheter, fremholder Kristensen.
 

Annonse

Ledige stillinger – Dagligvarejobb