Nyheter

Satset 125 kroner – ble millionær

Onsdag kveld skulle en 28-åring fra Stavanger bare innom Rema 1000 Stemmen for å kjøpe dopapir og pizza. Da han gikk ut av butikken hadde han blitt millionær.

Publisert Sist oppdatert

­Før han handlet tok han turen innom panteautomaten.

– Jeg hadde med meg en pose med tomflasker, med pant for 125 kroner. Det brukte jeg som innsats i Pantelotteriet. Så kom det en fanfare, og i displayet sto det at jeg hadde fått gevinst, forteller han i en pressemelding fra Pantelotteriet.

– Jeg brukte litt tid på å finne ut hva jeg faktisk hadde vunnet, fordi det sto flere tall på lappen. Da jeg først skjønte det, ble jeg helt skjelven og satt ut, sier Stavanger-mannen.

For på pantelappen sto det at han hadde vunnet én million kroner.

– Jeg tenkte bare at dette er helt utrolig. Det er jo så tilfeldig hvem som vinner, og så er det plutselig meg. Det er vanskelig å sette ord på det. Nå er jeg helt oppe i skyene, og jeg tror det vil ta tid før jeg virkelig skjønner hva som har skjedd, sier den heldige vinneren, som ønsker å være anonym.

Med lappen i hånda ringte han samboeren sin. Hun trodde det var en spøk. Så sendte han henne et bilde av vinnerloddet.

– Hun ble helt i ekstase. Nå kan vi endelig ha råd til å flytte fra leiligheten og kjøpe hus her i Stavanger. Vi har drømt om det så lenge, men ikke helt skjønt hvordan vi kunne få det til. Nå kan det endelig bli virkelighet, sier han.

Kjøpmann Jan Pedersen på Rema 1000 Stemmen blir overrasket da han får høre om milliongevinsten.

– Vi visste ingenting, for vinnere sa ikke ifra til oss. Dette var helt utrolig kjekt at vi fikk en vinner i vår butikk. Nå håper jeg det kan bidra til at enda flere trykker på Røde Kors-knappen, sånn at de får enda mer støtte, sier kjøpmannen.

Daglig leder i Stavanger Røde Kors, Hanne Nybø Andresen, gleder seg også over den nye pantemillionæren.

– Dette var gode nyheter og veldig moro med en lokal vinner. Lotteriet har blitt veldig viktig for oss i Stavanger Røde Kors, og nylig fikk vi kjøpt en beredskapsbil til hjelpekorpset, mye takket være alle som støtter oss via pantelotteriet. Bilen kan de kan bruke i aksjoner, og på den måten være enda mer effektive, sier Nybø Andresen.

Powered by Labrador CMS