Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Oda, sier selskapet har innledet forhandlinger med de ansatte i Oda Finland, men at de inntil videre vil fortsette å levere til selskapets finske kunder. 

Foto

Annika Byrde, NTB 

Oda gir opp dagligvarelevering i Finland

Publisert: 31. mai 2023 kl 13.05
Oppdatert: 31. mai 2023 kl 13.05

Oda opplyser at de ønsker å satse på det de omtaler som selskapets verdensledende logistikk- og distribusjonsteknologi og vurderer å bli en dedikert leverandør av logistikk- og distribusjonstjenester i nye markeder.

– I den forbindelse planlegger Oda å fase ut matleveringstjenesten i Finland og ser på muligheten for å inngå partnerskap for å tilby logistikk- og distribusjonstjenester i det finske markedet. Det opplyser selskapet i en pressemelding onsdag formiddag.

Oda har innledet forhandlinger med de ansatte i Oda Finland, men vil inntil videre fortsette å levere til selskapets finske kunder.

– Vi vurderer å bli en dedikert leverandør av logistikk- og distribusjonstjenester i nye markeder. Som et første steg på veien ser vi på muligheten for å tilby dette i Finland, hvor vi på kort tid har oppnådd så høy effektivitet på driften at vi har et godt utgangspunkt for å skape et «proof of concept», sier Oda-sjefen Karl Munthe-Kaas.

Han sier at Oda vil fortsette å selge mat på nett i Norge og Tyskland.

(©NTB)

Ledige stillinger – Dagligvarejobb