I fjor kunne redaktør Ole Martin Bjørklid og innholdsansvarlig Cathrine Barland Jensen hylle Norges hyggeligste kassamann 2023, Fredrik Myksvoll Alvsåker på Kiwi Bryggen Hommersåk i Sandnes, Rogaland. Nå er de på jakt etter hans arvtager.

Foto

Siri Walen Simensen

Hvem er Norges hyggeligste kassadame eller kassamann?

Publisert: 6. februar 2024 kl 09.40
Oppdatert: 6. februar 2024 kl 09.41

Nå er ukebladet Hjemmet igjen i gang med kåringen Norges hyggeligste kassadame eller kassamann. Nomineringen pågår til torsdag 15. februar kl.23.59.

– Vi håper at alle kan bli med og spre budskapet. Å foreslå en eller flere kassadamer eller kassamenn man setter ekstra pris på, er lov, sier innholdsansvarlig Cathrine Barland Jensen i en pressemelding.

For henne blir det vårens høydepunkt å overraske vinneren etter endt finale i uke 14 eller 15. Men før det, skal det foreslås kandidater. 

De som foreslås flest ganger, blir med til en finale. Finalistene presenteres i Hjemmet i uke 10 og blir med i en intens og spennende uke, der kunder og andre stemmer frem sin favoritt. Gjennom sine sosiale mediekanaler vil Hjemmet underveis dele hvem som ligger best an. 

– Hva vi ønsker å si til alle i hver krik og krok av Norge: Tenk nærmiljø. Tenk på hvem du setter ekstra pris på, og som gjør en innsats, som blir lagt merke til både på det praktiske og mellommenneskelige planet, sier Barland Jensen. 

Link til stemmeskjemaet finnes på  hjemmet.no og informasjon ligger også på Hjemmets Facebook-side.  Link til stemmeskjemaet er også her:

https://forms.office.com/e/JfVCi9sWCQ

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb