Fra venstre: Helene Stenseth, Mithun Ramesh og Silje Enger er ledertraineer i Reitan Retail. Nå søker konsernet etter flere kandidater til trainee-programmet.

Foto

Camilla Solberg, Reitan Retail

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Publisert: 12. februar 2024 kl 10.26
Oppdatert: 12. februar 2024 kl 10.26

Gjennom ledertrainee-programmet i Reitan Retail får unge talenter mulighet til å videreutvikle seg og bli kjent med konsernets verdikjede. Programmet har en varighet på to år, og blir skreddersydd for hver enkelt ledertrainee.

Målet er at alle ledertraineene på sikt skal tiltre en leder- eller fagspesialistrolle i konsernet, enten i Norge eller ett av de andre seks landene selskapet er representert. Med virksomhet innenfor dagligvare, convenience og mobilitet, vil traineene få prøve seg innenfor ulike fagområder og ta del i prosjekter som gjør en forskjell i folks hverdag. 

I løpet av de to årene vil ledertraineene utforske minst to ulike roller innenfor selskapets fire forretningsområder: Reitan Convenience, Uno-X Mobility, Rema 1000 Norge og Rema 1000 Danmark. De vil kunne jobbe med sterke merkevarer, og lære om dagligvare, produktutvikling, finans, bærekraft, kommunikasjon og mye mer, lokker Reitan Retail.

Hver trainee blir tildelt sin egen mentor, som bistår med veiledning og rådgivning gjennom hele perioden. Hvor ofte man møter mentoren og hva man ønsker å få ut av samtalene er opp til traineen selv. 

Søknadsfristen er 13. februar.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb