Nyheter

SAS og Strawberry fortsetter Freia-boikott. Freiaklubben er fornøyd med nyheten om at Mondelez vil skille ut virksomheten i Russland.

Mondelez-grep ikke nok for SAS og Strawberry – fortsetter boikott

SAS og Strawberry endrer ikke standpunkt i boikotten av Freia-eier Mondelez etter at det ble kjent at Mondelez vil skille ut virksomheten i Russland.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har lest pressemeldingen fra Mondelez med interesse, men slik vi tolker det er det ingenting som er endret fra i går til i dag. Hvis Mondelez fjernes fra listen, så vil vi naturligvis revurdere, skriver Tonje Sund, kommunikasjonssjef i SAS i en tekstmelding til NTB fredag.

Strawberry holder den samme posisjonen:

– Vårt standpunkt er ikke endret etter å ha lest pressemeldingen til Mondelez, skriver kommunikasjonssjef i Strawberry Bettina Flatland til NTB.

Torsdag kveld sa Freia-eier Mondelez at virksomheten i Russland skal skilles fra resten av selskapet innen årsskiftet.

Sund uttalte torsdag at det for SAS handler om Mondelez sin eier og deres rolle i Russland, noe de mener Ukrainas liste synliggjør, ikke enkeltproduktene eller Freia som sådan.

Freiaklubben er svært fornøyd med Mondelez sin beslutning. Samtidig sier Gøran Nyberg, leder av Freiaklubben, til NTB at han foreløpig er usikker på hva de skal gjøre internt i Freia fremover.

– I Freiaklubben vet vi ikke ennå hva de konkret tenker i Mondelez, eller hvordan de har tenkt å faktisk gjøre det. Men det er tydelig at det har nådd fram det vi har sagt her i Norge, sier Nyberg.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS